Targul Cu Bunatati

Ploiesti - Prahova

20.04.2011 - 23.04.2011

„Târgul cu bunătăţi” de la Ploieşti se va desfăşura de miercuri până sâmbată, la galeria hypermarketului real

Ploieşti, 18 aprilie 2011. "Târgul cu Bunătăţi" se va deschide la Ploieşti miercuri, 20 aprilie, la galeria hypermarketului real şi îşi va închide porţile sâmbătă, 23 aprilie, în jurul prânzului.

La Ploieşti, coşurile vor fi încărcate de brânzeturi de la Bran, preparate din carne de oaie şi porc de la Lăpuşel si Miercurea Ciuc, prăjituri din Maramureş, ciocolată de casa de la Arad , gemuri şi dulceţuri argesene, miere, vin şi palincă de Zalău, vestita turtă dulce din Bascov, pâine, fructe uscate, ba chiar şi legume proaspete de primăvară de la Tomşani.

Ca şi la Sinaia, meşteşugarii din Corund care împletesc şi olăresc cu atâta măiestrie lucruri de trebuinţă caselor de gospodari, bucovinenii care încondeiază ouă, dar şi cei care ţes vestitele ii de Breaza, nu vor lipsi de la târg. Şi pentru că e primăvară, grădinile trebuie să infloresacă şi casele trebuie înveselite, aşa că vom aduce flori în ghivece, dar si bulbi de flori, ca să avem şi la vară grădini colorate de crini, gladiole si gloxinia.

Ne-au fost alături, ca şi la Sinia şi Câmpina, Asociaţia producătorilor de produse tradiţionale Sălaj şi Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale- Direcţia pentru Agricultură Judeţeană Braşov – Serviciul Produse Tradiţionale.

Cu sprijinul galeriei real, „Târgul cu Bunătăţi” va poposi lunar la Ploieşti, in aceeaşi locaţie, dorindu-ne să creem o tradiţie în a punerea laolaltă a cât mai multor producători tradiţionali dar şi a meşteşugarilor.

Cu sprijinul: Galeria real, Asociaţia Producătorilor Tradiţionali din Sălaj, Ministerul Agriculturii si Dezoltării Rurale- Direcţia pentru Agricultră Judeţeană Braşov- Serviciul Produse Tradiţionale
Parteneri: Banc Post, Raiffeisen Bank

Targul cu bunatati – Targ de produse traditionale romanesti si mestesugaresti
Sursa: Autentic Promotion Data:  19.04.2011
Târgul cu bunătăţi Ploieşti - la Real, 20-23 aprilie
Sursa: Ploiesteanca Data:  18.04.2011
Târgul cu bunătăți – Sinaia, Câmpina, Ploiești
Sursa: Ploiestiul Data:  27.03.2011
Targul cu Bunatati
Sursa: Vin Si Eu Data:  25.03.2011
Târg cu bunătăţi în Prahova / Vezi când şi unde poţi cumpăra produse tradiţionale
Sursa: Observatorul PH Data:  23.03.2011
Târgul cu bunătăţi adună laolaltă peste 40 de producători tradiţionali şi meşteşugari
Sursa: Prahova Business Data:  22.03.2011